"A My English EleMEntary egyszerűen világszínvonalú." - Dr. Bárdos Jenő, a nyelvpedagógia nemzetközileg elismert professzora

ANGOL NYELVKÖNYVEK A KEZDŐ SZINTTŐL AZ ALAP-, MAJD A KÖZÉPFOKÚ NYELVTUDÁSIG KIFEJEZETTEN MAGYAROK SZÁMÁRA

A My English EleMEntary a teljesen kezdőtől az alapfokú nyelvtudásig (A2/B1-es szint), a My English InterMEdiate pedig az alapfokú nyelvtudással már rendelkező magyar nyelvtanulók számára készült friss szemléletű, kommunikatív angol nyelvkönyv. Céljuk, hogy eljuttassák a tanulókat a használható nyelvtudás megszerzéséhez, és képessé tegye őket az angol nyelv megfelelő használatára adott szituációkban a hétköznapi élet különböző területein, egyben felkészítsék a legnépszerűbb Magyarországon letehető nyelvvizsgákra (pl. Origo, TELC, City&Guilds, Pannon, Euro, ECL stb.), ezért sikerrel alkalmazhatók középiskolai, nyelviskolai vagy intenzív nyelvtanfolyamokon való használatra,

ME InterMEdiate - ismertető.pdf(269 KB)

De miért válasszuk épp ezeket a nyelvkönyveket? Mert a szerző – miután sok éves nyelvtanári gyakorlata során kipróbált számos angolkönyvet – összegezni kívánta gyakorlati tapasztalatait egy olyan két kötetből álló tananyagban, amelyben minden megtalálható, ami a korszerű nyelvoktatáshoz szükséges. S mivel a magyarok igényeit tartja szem előtt, a kétnyelvű közvetítő készségek fejlesztése mellett fontos célkitűzése, hogy képessé tegye a nyelvtanulókat arra, hogy saját életükről, tipikus élethelyzeteikről tudjanak angolul kommunikálni (amelyhez más nyelvkönyveknél több segítséget ad), továbbá több gyakorlási időt szentel a magyarok számára problémás nyelvtani jelenségeknek.

A logikus, világos felépítésű nyelvkönyvek könnyen használhatók mind a tanuló, mind a nyelvtanárok számára. Nincs szükség kiegészítő anyagokra, fénymásolásra, hosszas készülésre – egyszerűen követni kell a könyv lépéseit, amelyek adják magukat, ezzel biztonságérzetet adva a felhasználónak. A könyvekhez tartozó 2 db munkafüzet, az ingyen letölthető hanganyag és az interaktív tananyag sokrétű, egyúttal szórakoztató tevékenységre ad lehetőséget, fejlesztve az angol nyelvi kompetenciákat.

Mivel minden tekintetben megfelel az igényeknek, a My English EleMEntary kitűnően használható a TÁMOP 2.1.2 kiemelt projekt keretében megvalósuló 90 órás ingyenes nyelvtanfolyamokon, a My English InterMEdiate pedig a 120-240 órás Diplomamentő programhoz.