Ismét hamar eltelt a nyár... de most sem csak semmittevéssel. Ismét itt az ősz, az új tanév... ami szintén nem lesz eseménytelen! Jó alkalom, hogy pár szóban emlékezzem a nyárra, és megosszam az újdonságokat veletek.

Bringával a Tisza-tó körül.jpg

Ismét hamar eltelt a nyár... (Ha vannak köztetek olyanok, akik ennek örülnek, akkor őket őszintén irigylem!) Bízom benne, hogy mindenki kellemesen töltötte idejét, s jutott idő családra, utazásra, pihenésre avagy aktív kikapcsolódásra. Én 700 km-t futottam augusztus végéig, és a bringázás se maradt ki: idén is sikerült körbetekerni a Tisza-tavat. Erdélyben is töltöttünk néhány csodálatos napot.

 

A szélsőséges időjárást sem bántam, végre esett az eső eleget, s ilyenkor legalább lehetett dolgozni. :)Hangfelvétel - Anna és Kriszti.jpgÍgy hát megírtam a munkafüzetet a ME című új könyvemhez, megtörténtek a hangfelvételek, de még több minden hátravan, pl. a zenei felvételek, a szakértők, a munkafüzet illusztrációi és szerkesztése. Utána következhet a ME folytatása (InterMEdiate), amelyhez már gyűjtöm az anyagokat, s reménység szerint az október 23-30. közötti angliai utunkon is sok szép fénykép készül hozzá.

És természetesen megint lesz Y-Factor – ME! internetes angolverseny. Nevezési díjat idén sem kérünk. Lehet tervezni: januártól márciusig minden hónapban egy 50 pontos feladatlapot találtok ezen a honlapon, amelynek megoldásait az interneten keresztül kell majd beküldeni, és az elért eredményeket is folyamatosan figyelemmel kísérhetitek. A verseny országos szóbeli döntővel zárul (előre láthatólag április utolsó hetében), amelyre a legjobb eredményt elért 10 csapatot hívjuk meg.

Távlatok.jpg

S ne felejtsétek: bármikor írhattok nekem, akár a könyveimmel, akár előadásaimmal, akár módszertani kérdésekkel kapcsolatban. Várom a véleményeket, ötleteket, javaslatokat is!

Mindenkinek szép szeptembert kívánok! Jó munkát! :)

Galéria

A Bélesi-víztározó.jpgA hangmérnök - Józsi.jpgA szigligeti strandon.jpgBohém rokonainkkal Csehországban.jpgHangfelvétel - Nick Thorpe.jpgHangfelvétel - Pye, Samu és Dáni.jpgKalotaszegi táj.jpgKeresztlányunk, Ilka s Józsi.jpgLilivel és Vincével a hegyen.jpgMagyarbikal - itt volt a keresztelő.jpgPoroszlón napozok.jpg